Een php cursus. Waar is dat eigenlijk voor?

Heb je een website en wil je die dynamischer en interactiever maken? Dat kan wellicht met php. Of misschien werk je wel bij een bedrijf waar gevraagd wordt naar php skills. Dan is een cursus php zo slecht nog niet. Ten eerste is php een open source scripttaal. Hiermee kan links programmeren tussen je database en website. Hierdoor kan je jouw website dus interactiever, dynamischer en dus ook interessanter maken. Je kunt op maat gemaakte toepassingen zelf ontwikkelen waarmee je bijvoorbeeld eigen berekeningen kunt doen, webformulieren kunt maken, koppelingen met de database kunt maken of zelfs een eigen winkelwagen systeem kunt inrichten. 

Deze cursus voor iedereen bedoeld die php wilt leren. Het is wel fijn als je enige kennis hebt van HTML en CSS. Verder kan de training zowel op windows als mac gedaan worden. 

De php cursus wordt in het Nederlands gegeven, maar Engels is ook een optie als er minimaal drie Engelstalige deelnemers zijn. Ben je de enige? De begeleider spreekt vloeiend Engels en kan je in het Engels gewoon begeleiden. 

De lessen via de Open Leervorm-lesmethode van Learnit gegeven. Hierdoor kunnen is er een actievere begeleiding en kan de behoefte van de deelnemer beter vervuld worden. Met deze lesmethode word je niet gehinderd door andere deelnemers die de php materie minder snel onder knie krijgen dan jij. Daarnaast houdt de begeleider in de gaten dat je je eigen leerdoelen haalt.

Ben je geïnteresseerd in deze driedaagse cursus voor php? Per dag kost dat €375 exclusief BTW. Voor meer informatie over de cursus kun je de website raadplegen via de eerder gegeven link.