Mn eigen webshop beginnen in sieraden en schoenen

Schermafbeelding-2013-04-01-om-17.11.57 (2)Mn eigen webshop beginnen in sieraden en schoenen

Ik wilde al ontzettend lang mijn eigen webshop beginnen, maar wist eigenlijk niet zo goed hoe ik het moest aanpakken en ook de mogelijkheid ertoe was er niet echt, want ik zat in mijn laatste jaar van mijn opleiding en moest me daar volledig op focussen. Nadat ik mijn opleiding had afgerond besloot ik een tussenjaar te nemen om alles goed op een rijtje te zetten en te kijken wat ik nou precies wilde doen in het leven. Ik werkte daarbij natuurlijk wel, ik deed niet niks, maar niet fulltime. Ik had bedacht dat het maar eens tijd werd om mijn idee te realiseren. Ik had voor mijn eind opdracht stage gelopen bij een internet marketing bureau waar ik veel had geleerd over de internet wereld en hoe deze in elkaar steekt. Ik had namelijk nu zelf ook de tijd en de kennis zelf een website te maken. Ik ben begonnen en na een paar dagen had ik hem eindelijk af. De volgende stap was mijn webshop promoten onder de mensen en natuurlijk in eerste instantie bij mijn vrienden en facebook vrienden. Daarom maakte ik een mooie advertentie en zette hem op facebook en deelden hem overal. Ook zette ik verschillende advertenties op marketplaats en andere van dat soort sites. Mijn eigen webshop beginnen was een groot succes, en is nog steeds een groot succes, het loopt als een trein en ik hou er zelfs een klein zakcentje aan over.