Zeer tevreden met Webdesign Tilburg

logo-531 (1)Zeer tevreden met Webdesign Tilburg

Van alle startende ondernemers zijn de jonge mensen onder hen denk ik degenen die het best weten wat ze moeten doen om op deze samenleving aan te sluiten. Opgegroeid met het internet zijn zij degenen die het beste aanvoelen waar deze maatschappij misschien wel en misschien niet behoefte aan heeft. Ik wil niet beweren dat ze alle wijsheid in pacht hebben, want ik denk dat er veel te zeggen valt voor de kennis en ervaring die wij, ouderen van dagen, meebrengen. Toch denk ik dat zij inmiddels van nature iets bezitten wat wij ontberen. Al vroeg in mijn carrière leerde ik dat het nutteloos is je teveel te focussen op de dingen die je niet kunt. Natuurlijk is het altijd zaak te blijven leren en uitdagingen voor jezelf te vinden, maar er kan heel veel tijd, energie en zelfs geld gaan zitten in het blijven proberen van dingen die je toch niet kunt. Ik ben daarom op een gegeven moment met het team van Webdesign Tilburg in zee gegaan, frisse jonge mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Ik vind het heel leuk als ze mij globaal uitleggen wat Webdesign Tilburg precies voor me doet en vind het echt leerzaam, maar over het algemeen vertrouw ik meer op de resultaten dan op woorden. En voor resultaat zit ik bij Webdesign Tilburg wel goed, zo is weer eens gebleken. Als ik dat team niet had gehad, dan durf ik te zweren dat mijn bedrijf de crisis niet ongeschonden was doorgekomen. Ik ben erg blij dat ik op een gegeven moment de notie had dat er wat gebeuren moest en dat ik nog enigszins kon duiden waar volgens mij de toekomst lag. Maar verder dan dat ben ik blij dat ik het team van Webdesign Tilburg heb om die dingen voor me uit te voeren.